söndag 1 december 2013

Adventsutmaning - Första advent

Nu under december kommer vi ha adventsutmaningar. 

REGLER FÖR VÅRA ADVENTSUTMANINGAR:
Det kommer vara av varierande innehåll, allt från kommentarer på inlägg en specifik dag eller alster som ska göras under en specifik vecka.... För varje delutmaning du deltar i får du en lott, är du med i alla har du totalt fyra lotter i vår dragning och det ökar dina chanser att vinna vårt pris. Dragningen görs 31/12, vilket gör att det sista bidraget ska vara inne senast 30/12 kl. 23.59 och vinnaren publiceras i vår blogg samt får mail från oss. Varje advent ny utmaning med tydliga instruktioner om vad som gäller och hur du gör för att delta. LYCKA TILL!!!

  


Dagens utmaning:
Kommentera detta inlägg nedan och du är med och deltar i vår adventsutmaning. Du ska kommentera inlägget med hur du firar advent!!! Kommenteraren ska senast 4/12 kl. 23.59 vara publicerad i vår blogg för att det ska räknas som deltagande i adventsutmaningen med namnet Första advent.
Lycka till!!!

2 kommentarer:

  1. Med många ljus och tomtar,ljus både inne och ute .
    Eva Wallström

    SvaraRadera
  2. Julbocken med tända ljus på trappan, ljusslingorna lyser upp vintermörkret. Inne lyser adventsljustakarna i kapp med levande ljus och vi myser med glögg och pepparkaror i soffhörnet.

    SvaraRadera