fredag 26 december 2014

Nyårsutmaningen

God fortsättning på julen. Här har det varit lite rörigt men dock blivit julfirande ändå. Hoppas ni alla firat jul med nära och kära.



Här kommer nyårsutmaningen! Du ska göra en gåva du kan ge bort på nyårsafton. Den ska vara i guld, svart och vitt. Hur du gör den är din fantasi som avgör, dock ej ett kort annars fritt.

Här nedan kommer tävlingsreglerna igen om hur dessa utmaningarna går till. Läs dem!

Tävlingsregler som du måste följa!!!
1. Ditt  bidrag denna vecka, är att göra en nyårsgåva i endast färgerna guld, svart och vitt.
2. Denna utmaning - nyårsutmaningen ska skickas in till vår mail senast 31/12, kl. 23,59. Mail: info@minlillabodskreativamotesplats.eu, i ditt mail ska du skicka med ett foto på din nyårsgåva.
3. Dina bidrag ska vara nygjorda för just denna utmaning om inget annat anges i de specifika tävlingsreglerna inlägget om varje utmaning.
4. Vinnaren lottas fram och publiceras 1/1 2015 här på bloggen. För varje utmaning du hinner vara med på får du en lott, så ju fler bidrag som skickas in ger dig fler vinstchanser för att vinna det pris som är för dessa tävlingar. Alla deltävlingar har olika deadlines när de ska vara klart så läs tävlingsreglerna noga varje gång.
5. De bidrag som skickas in till oss publiceras i ett gemensamt inlägg om vilken utmaning de tillhör för att inspirera andra varje söndag.
6. En ny utmaning publiceras varje söndag under advent. Den sista utmaningen kommer ut under julhelgen, så håll utkik här lite då och då!
7. Maila oss vid frågor, adressen ser du ovan!
8. Endast ett bidrag/person och utmaning. Är man med i alla utmaningarna kommer man ha 5 lotter med sitt namn på när vinsten ska lottas fram. LYCKA TILL!!!

Håll utkik i mellandagarna för det kommer ut en utmaning till då :-)

Ha en fortsatt mysig fjärde advent!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar