onsdag 23 oktober 2013

Kommande aktiviteter

Idag tänkte jag informera lite kring kommande aktiviteter! Jag strukturerar upp det i den kronologiska ordningen som de inträffar innan årets slut.

26/10 (nu på lördag) kommer vi finnas på Kromsta Lantbods gårdsmarknad mellan 10-15, för mer info kika på Kromsta Lantbods facebooks sida eller deras hemsida. Vi kommer ha med oss ett mycket begränsat lager dock en del info om det som kommer.

16/11 har vi vår julavslutning, en heldag med pyssel och en kurs. Till den träffen finns det ett begränsat antal platser och det krävs anmälan, först till kvarn! Butiken kommer ev finnas öppen för allmänheten under en begränsad tid. Se mer info om plats, tid och priser på vår hemsida.

4/12 kommer vi ha en kurs i altrat samt flaskförkläde. Kursen kostar 350kr/deltagare och tid samt plats kommer vi skriva på vår hemsida så fort det är klart. Max 5 deltagare, anmälan krävs!

Detta är vad man får göra på kursen den 4/12.

 
 
Imorgon firar vi 1år här på bloggen och kommer ha ett speciellt inlägg då för att fira detta. Så kom in och kika imorgon då det kommer vara ett  speciellt inlägg som är unikt för just den dagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar